Temeljem dosadašnjeg iskustva, stečenog znanja i velike podrške, Ivona Posavec dr.med.dent. otvorila je privatnu stomatološku ordinaciju u Čakovcu. Tom je prilikom uz mnogobrojne kolege, suradnike i prijatelje svoju podršku dala i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman.

Trenutno si na novom početku, ali si ujedno i na  novom, kvalitetnom i profesionalno i osobnom razvoju.  Ostvarila si dio svojih životnih planova, stekavši naobrazbu, ali i otvorivši ordinaciju u kojoj ćeš se moći  dalje dokazati. Želim ti mnogo uspješnog rada i sreće prilikom svakodnevnog rada“, istakla je mladoj stomatologiji koja je kao lokaciju svoje ordinacije i rada izabrala svoj kraj, što je posebno pohvalila i dodala da njen primjer mladi trebaju slijediti.

Ivona je svoj profesionalni razvoj započela tijekom studija u poliklinici Šlaj-Anić u Zagrebu gdje je stekla zavidno iskustvo, praksu te se susrela s najmodernijom tehnologijom i trendovima koji se trenutačno nalaze u dentalnoj medicini u Republici Hrvatskoj. Tijekom cjelokupnog profesionalnog razvoja i studija, postala je zapažena volonterka u Udrugama „Zubić vila“ i „Geronto“. Želja za povratkom u Međimurje kod Ivone je definirala buduće poslovne planove.

Tom je prilikom odradila zamjenu u stomatološkoj ordinaciji u Međimurju, a sada i otvorila privatnu stomatološku ordinaciju u Čakovcu uz nesebičnu podršku roditelja. Ovo je još poslovni iskorak, a ujedno i nova stomatološka ordinacija u Međimurju koja upisuje nove pacijente. „Današnjim danom ostvario se  moj  san te se ovom prilikom zahvaljujem svojim roditeljima i prijateljima koji su bili podrška u realizaciji snova koji su pretvoreni u stvarnost“, zaključila je Ivona.