OBAVIJEST KORISNICIMA ZMN

 –   UČENICI SREDNJE ŠKOLE –

Korisnici novčanog prava – zajamčene minimalne naknade, a čiji članovi su polaznici srednje škole u školskoj godini 2015/2016 ostvaruju pravo na sufinanciranje 50% iznosa potrebnih udžbenika za srednju školu od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Podaci o korisnicima se prikupljaju u Centru za socijalnu skrb Čakovec, J. Gotovca 9, ponedjeljkom i srijedom od 8 do 12 sati. Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Mursko Središće će se prikupljati u Podružnici Mursko Središće, Trg bana Jelačića 6, i to utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 12 sati.

Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Prelog će se prikupljati u Podružnici Prelog,  Kralja Zvonimira 9, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati.

Mole se korisnici da pribave potrebne udžbenike i druge materijale, dok će se naknadno vršiti isplata sredstava od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na neblokirane ili zaštićene račune korisnika.  Prilikom davanja zahtjeva za sufinanciranje udžbenika,  prikupljat će se i drugi potrebni podaci o korisnicima zajamčene minimalne naknade.

OBAVIJEST KORISNICIMA ZMN

  • UČENICI OSNOVNE ŠKOLE –

Temeljem odluke Grada Čakovca i Međimurske županije o sufinanciranju nabave udžbenika i pripadajućih nastavnih sredstava za osnovne škole u Međimurskoj županiji učenici osnovnih škola imaju osigurane udžbenike za praćenje nastave u školskoj godini 2015/2016. Ostale potrebne materijale u obliku radnih bilježnica, radnih udžbenika  i slično roditelji djece trebaju nabaviti sami.