Zoran Vidović, pristup. oec.

Zoran Vidović rođen je 19. prosinca 1964. godine u Čakovcu. Osnovnu i srednju školu završava u Čakovcu. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku stječe zvanje stručnog pristupnika ekonomije.Adresa:
Mjesto:
Telefon: 040 374 020
Fax:
GSM:
Email: zoran.vidovic@medjimurska-zupanija.hr


Zoran Vidović rođen je 19. prosinca 1964. godine u Čakovcu. Osnovnu i srednju školu završava u Čakovcu. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku stječe zvanje stručnog pristupnika ekonomije. Završio je stručnu edukaciju Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka „Zdravlje iz tanjura“ u okviru TEMPUS projekta Europske unije te školu Javne nabave u okviru RRIF-ovog Učilišta za poduzetništvo.

1984. godine zapošljava se u tvrtki “Međimurje-Plin” u Čakovcu kao referent prodaje. Tamo radi do 2009. godine, kad nakon lokalnih izbora postaje zamjenik gradonačelnika Čakovca. U razdoblju 2001. do 2005. i 2005. do 2009. bio je potpredsjednik Gradskog vijeća Čakovca. Bio je član Nadzornog odbora “Međimurje-Plina” te član Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Grada Čakovca. Na lokalnim izborima 2013. godine izabran je za zamjenika župana Međimurske županije kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Međimurske stranke i Saveza hrvatskih umirovljenika i seniora.

Član je Hrvatske seljačke stranke od 1997. godine. U dva mandata bio je predsjednik Ogranka Čakovec, od 2005. do 2013. godine obnašao je dužnost predsjednika Gradske organizacije HSS-a Čakovca, a u svibnju 2013. godine izabran je za predsjednika Županijske organizacije HSS-a MŽ.

Sudionik je  Domovinskog rata, predsjednik kuglačkog kluba “Prosvjetar” iz Čakovca i član Udruge građana “Zrinska garda Čakovec”. Oženjen je i otac dvoje djece.