Sandra Herman, univ.spec.oec.

Sandra Herman rođena je 16. prosinca 1976. u Čakovcu. Osnovnu školu završava u Belici, a jezičnu gimnaziju i Visoku učiteljsku školu u Čakovcu na kojoj stječe zvanje diplomiranog učitelja razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta Njemački jezik.Adresa: Ruđera Boškovića 2
Mjesto: Čakovec
Telefon: 040 374 252
Fax:
GSM: 098 9719 315
Email: sandra.herman@medjimurska-zupanija.hr


Sandra Herman rođena je 16. prosinca 1976. u Čakovcu. Osnovnu školu završava u Belici, a jezičnu gimnaziju i Visoku učiteljsku školu u Čakovcu na kojoj stječe zvanje diplomiranog učitelja razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta Njemački jezik. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završila je poslijediplomski specijalistički studij, smjer menadžment turizma, sa završnim specijalističkim radom na temu:
“Stanje i mogućnosti razvoja kulturnog turizma na području Međimurske županije“.

1998. godine kao učiteljica njemačkog jezika zapošljava se u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor” u Pribislavcu, u kojoj od 2009. do 2013. obnaša dužnost ravnateljice. Na lokalnim izborima 2013. godine izabrana je za zamjenicu župana Međimurske županije, kao kandidatkinja koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Međimurske stranke i Saveza hrvatskih umirovljenika i seniora

Od 2005. do 2014. godine članica je Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. U razdoblju od 2005. do 2009. godine članica je Poglavarstva Međimurske županije u kojem vodi resore turizma i kulture. U istom razdoblju obnaša dužnost predsjednice Turističke zajednice Međimurske županije. Nakon lokalnih izbora 2005. i 2009. godine izabrana je u Općinsko vijeće Belice, u kojem je u drugom mandatu obnašala dužnost predsjednice Vijeća.

Više od dvadeset godina aktivno se bavi kulturnim amaterizmom te je četiri mandata bila tajnica, a u dva predsjednica Kulturno-umjetničkog društva „Belica“ .