Loading Events

Events for 15. siječnja 2018.

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

All Day

Spomendan – Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

15. siječnja

Međunarodno priznanje Hrvatske je postupno uslijedilo nakon proglašenja neovisnosti Republike Hrvatske 25. lipnja 1991.  Istog dana razdruživanje je proglasila i Slovenija i sljedeći dan su se novosamostalne države uzajamno priznale. Paralelno je tekao proces razdruživanja Sovjetskog Saveza, gdje su prednjačile baltičke države i Ukrajina, koje su priznale Hrvatsku tokom 1991, a od njih prva Litva. Te su države u to doba i same bile tek djelomično priznate.

Find out more »

8:45

Pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja u posjetu Međimurju

15. siječnja od 8:45 do 15:30

U ponedjeljak, 15. siječnja 2018. godine od 09:00 sati u službenom posjetu Međimurskoj županiji boravit će pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja RH Vlado Prskalo. Pritom će u Maloj vijećnici Međimurske županije održati radni sastanak sa svojim domaćinom, županom Međimurske županije Matijom Posavcem i suradnicima, na temu odgojno obrazovnog procesa i uređenja sustava srednjoškolskog strukovnog obrazovanja. 

Find out more »

13:00

Prijem umirovljenih djelatnika u sustavu obrazovanja kod župana

15. siječnja od 13:00 do 14:00

U dvorani za svečane namjene (vjenčaoni) Muzeja Međimurja Čakovec, župan Međimurske županije Matija Posavec sa svojim zamjenicima i suradnicima nagradit će umirovljene učitelje, profesore, pedagoge, mentore, ravnatelje te djelatnike u sustavu obrazovanja s područja Međimurja u školskoj godini 2016./17.

Find out more »
+ Export Events