Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sveti Martin na Muri obilježava Dan Općine - na svečanoj sjednici dodijeljene zahvalnice i priznanja Općine

Datum objave: 12. studenoga 2021.

Povodom Dana Općine i blagdana svetog Martina, zaštitnika Župe i Općine, u Termama Sveti Martin održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Sveti Martin na Muri. Okupljene je pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Općine Sveti Martin na Muri Ivica Kutnjak, dok je načelnik Općine Martin Srša istaknuo ostvarene investicije i projekte u ovoj godini te se osvrnuo na planove za budućnost. Pri kraju su radovi druge faze izgradnje Doma kulture, obnovljena je skela na rijeci Muri, odrađeno je 85% radova na izgradnji kanalizacije u općinskim naseljima. Nastavit će se s uređenjem naselja nakon izgradnje kanalizacije, projektima izgradnje biciklističko-pješačkih staza uz županijsku cestu, u planu je širenje sportskih terena, društveni dom u Gornjem Koncovčaku. Čestitke mještanima povodom Dana Općine uputili su zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina.
Povodom Dana Općine dodijeljene su zahvalnice Matiji Trstenjaku za iznimne sportske uspjehe u biciklizmu, Svetomartinskim mažoretkinjama za iznimne rezultate postignute u 2021. godini na Državnom natjecanju u mažoret plesu, OPG-u Tatjana Hažić za izniman doprinos razvoju poljoprivrede, uzgoju voća te razvoju seoskog turizma Općine Sveti Martin na Muri, DVD-u Sveti Martin na Muri i DVD- u Lapšina za nesebičan doprinos u pomaganju sprječavanja širenja zaraze COVID-19 te u zaštiti stanovništva u kriznim situacijama. Plaketa Općine uručena je prečasnom Ivanu Hercegu za 20 godina djelovanja u Župi svetog Martina biskupa te za osobit doprinos na području vjerskog, socijalnog i društvenog djelovanja, kao i očuvanje i obnovu sakralne kulturne baštine na području Općine Sveti Martin na Muri.
Izvor fotografija: Matej Ščavničar

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content