Matica umirovljenika Međimurske županije organizirala je, u četvrtak 24. svibnja 2018. godine, tradicionalne „Sportske susrete“ na prostorima Mesap-a u Nedelišću.  Više od 900 rekreativaca iz svih Općina i Gradova natjecali su se u maloj košarci, kuglanju, pikadu, belotu, šahu i mnogim drugim disciplinama.

 „Puno nam znače ovi dani, sretniji smo i osjećamo se mlađima, a i pobjednički pehar daje motivaciju članovima Udruge“  istaknula je predsjednica Matice Nadica Lovrec.

Sportske susrete otvorio je načelnik općine Nedelišće Darko Dania, ponosan što je već tradicionalno Nedelišće centar Međimurja u okupljanju umirovljenika. Medalje pojedincima, pehare ekipama i pobjednički pehar ukupnom pobjedniku uručio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je i na ovakav način pokazao poštovanje prema stanovnicima starije životne dobi.

Program je vodio Ljudevit Boršćak iz Udruge umirovljenika Nedelišće dok se za dobru atmosferu pobrinuo Neno Gavez te pjevački zbor Udruge umirovljenika Nedelišće.

Bila je to joŠ jedna od prilika  za međusobno druženje,  koje je i ovoga puta obilovalo smijehom, zajedništvom, sportskim nadmetanjima, ali druženjem i zabavom.  Ni u jednom trenutku nije nedostajalo pozitivnih vibracija i radosti!

Čestitke svim rekreativcima!