Nakon 40 godina radnog staža, svoj poslovni put zaključila je još jedna djelatnica Međimurske županije, Katarina Mihalković, te otišla u zasluženu mirovinu.  Na svečanom domjenku kojeg je za svoje donedavne kolegice i kolege pripremila, od nje su se oprostili te joj poželjeli lijepe umirovljeničke dane župan Matija Posavec sa svojim zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem, voditeljica Odsjeka za proračun i financije Tatjana Horvat te pročelnici, prijatelji i djelatnici.

Mirovina, novo razdoblje u životu, mirniji je početak svakog pojedinca. Poslovni, užurbani ponekad stresni put, mijenjaju neke druge radosti i veselja koje sigurno neće nedostajati u umirovljeničkim danima naše Katice. Sada je pravo vrijeme da se ostvare male i velike želje, sve ono što je padalo u drugi plan zbog poslovnih i drugih razloga.

Mnogi su se na prigodnom druženju obratili s nekoliko riječi, s puno ponosa i hvale za ključnu kariku u računovodstvu Međimurske županije, ali uz tugu što odlazi iz jednog uigranog tima, izrazili i sreću zbog umirovljeničkih dana koji je čekaju.