Turska zvijezda Mahmut Orhan u gotovo dva sata energičnog nastupa rasplesao je i najtvrdokornije partijanere, prodrmao dobro sve kosti i pustio zvuk svojih hitova diljem Međimurja.”Feel”, “Save Me”, ali i mnogi drugi hitovi do dugo u noć su odzvanjali velikom pozornicom Forestlanda.

Gotovo četiri tisuće vatrenih ljubitelja elektronske glazbe cijelu je noć plesalo uz hitove Mahmuta Orhana i drugih DJ-a! 

Na impresivnoj, 32 metra širokoj pozornici s dosad najviše tehnike, zvučne snage i rasvjete, od otvaranja glavne pozornice do ranih jutarnjih sati Jimmy Clash, Matroda, Timo G, Josh Somen, Stanko Brothers, Lawrence Apaga i Bmaraki su drmali na najjače. Iz alternativne, underground, tech and house pozornice “Forestroom” dolazili su nježni zvuci tvrdog techna kraljice elektronike Insolate, mladog mađarskog umjetnika Rubycka, ali i prekaljenih DJ-a Paula Sparkesa, Yape, Josha Somena i mnogih drugih. Insolate je opravdala renome i u setu pokazala zašto nastupa u prestižnim, pa i najboljim, svjetskim klubovima poput Bergheina u Berlinu. 

Subota je pak počela već od ranih popodnevnih sati s Beach Stage pozornicom, nastavlja se u 19:00 sati na Main Forestland Stage-u gdje nastupa austrijanac Thomecs, a sve kulminira kad nastupaju Radiology, Dekova, Avadox i Mark Otten, gospodin amsterdamske elektro produkcije.

Čast da zatvori Forestland pripala je Phoenix Kraundleru koji tako zatvara main stage, dok se partijanje nastavlja u Forestroomu.

Ulaznice za subotu iznose 60 kuna i mogu se kupiti na ulazu, dok je starijima od 50 godina ulaz besplatan. 

IZVOR: Forestland

FOTO: Klemen Štular