Treće izdanje Weblice, prve tehnološke konferencije između Mure i Drave održat će se ove subote 13. svibnja 2017. u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Kroz protekla dva izdanja Weblica se dokazala kao središnje događanje za web developere i dizajnere u regiji. Dokaz ovome je i ogroman interes za sudjelovanje uz potpunu ispunjenost kapaciteta zbog čega su daljnje prijave zatvorene.

Predavači su vrhunski stručnjaci iz područja web tehnologija i dizajna, a na Weblicu dolaze besplatno jer znaju da će nesebičnim dijeljenjem svoje ekspertize steći nove kolege i suradnike. Organizatori Weblice su i sami mahom poduzetnici, a to su uz TICM poduzeća Factory X, Tria i Virtual.hr. Organizacijom ove konferencije Međimurje se dodatno profilira kao regija u kojoj postoji kritična masa informatičkih stručnjaka i poduzeća na kojima treba graditi daljnji gospodarski razvoj regije.

Informacije o konferenciji dostupne su na www.weblica.hr

Program počinje u 8 h i 45 minuta pozdravnim govorom župana Međimurske županije Matije Posavca te izlaganjem Damira Sabola, uspješnog tehnološkog poduzetnika međimurskih korijena i Ratka Mutavdžića, poznatog poduzetnika i konzultanta s dugogodišnjim iskustvom u Microsoftu. Izjave za medije bit će moguće dobiti prije početka događanja.

 

Za više informacije možete kontaktirati predstavnika organizatora:

Ivan Plačko; ivan.placko@ticm.hr; 040 499 405; 099 212 0581