Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Hrvatska zajednica županija predstavlja svoj izdavački prvijenac

Datum objave: 1. prosinca 2015.

Fotomonografija Skriveni biseri hrvatskih županija na više od 180 stranica objedinjuje već dobro poznate, ali i zanimljive nepoznate informacije o kulturnim, povijesnim ili prirodnim znamenitostima svih hrvatskih županija.
Listajući stranice izdavačkog prvijenca Hrvatske zajednice županija, otkrit ćete kako je Lika dobila ime, koja je županija prva uvela hrvatski jezik u službenu ili pak zašto u svibnju nema vjenčanja u Šibeniku, te tako pobliže upoznati i istražiti pravo malo bogatstvo nenametljivih, a iznimno vrijednih bisera.
Vrijedno izdanje fotomonografije, na kojemu je posljednjih osam mjeseci radilo uredništvo sastavljeno od predstavnika svake županije i Grada Zagreba, bit će predstavljeno u Novinarskom domu u petak, 4. prosinca 2015. godine s početkom u 18 sati. Na predstavljanju će se uvodno obratiti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, dosadašnji predsjednici Zajednice, župani Zlatko Komadina, Božo Galić, Tomislav Tolušić i Goran Pauk, recenzent Miroslav Ambruš Kiš te, u ime uredništva, viša savjetnica za protokolarna pitanja Šibensko-kninske županije Senka Bilać. Sve će biti popraćeno bogatim glazbenim programom.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content