Vezan uz objavljeni oglas za prijam u službu na određeno vrijeme administrativnog tajnika u Upravni odjel za društvene djelatnosti – 1 izvršitelj/ica. Oglas je bio objavljen na web stranicama Zavoda za zapošljavanje od 27. srpnja 2015. godine i na web stranicama Međimurske županije.

Testiranje kandidata koji su ispunili formalne uvjete prijavljenih na oglas za administrativnog tajnika, održat će se 17. kolovoza 2015. godine (ponedjeljak) s početkom u 9,00 sati, u velikoj vijećnici Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec.

Popis kandidata koji ispunjavaju uvjete iz oglasa objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade Međimurske županije (od ulaza lijevo – pitati zaštitara) na gornjoj adresi.

Upit o zadovoljavanju uvjeta za intervju i testiranje kandidati mogu izvršiti i upitom u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj telefona 040 – 374 – 222.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.

Pravni i drugi izvori za testiranje kandidata objavljeni su na web stranicama Međimurske županije.

S kandidatima koji na pisanom testiranju ostvare najmanje 50% bodova iz pisane provjere znanja i sposobnosti, bit će isti dan proveden i intervju.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa.