Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Informacijski centar Europe Direct Čakovec

Datum objave: 10. listopada 2014.

Logo EDIC

Informacijski centar Europe Direct Čakovec (EDIC Čakovec) pripada mreži informacijskih centara Europe Direct koja predstavlja jedno od glavnih sredstava EU za informiranje građana i promicanje građanskog sudjelovanja na lokalnoj i regionalnoj razini. EDIC Čakovec dopunjuje i podupire rad Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i Ureda za informiranje Europskog parlamenta na regionalnoj razini.

 


Djelatnici centra će vam:
• pružiti informacije i odgovorili na vaša pitanja o EU, osobito o vašim pravima i mogućnostima, prioritetima, zakonodavstvu, politikama, programima i mogućnostima financiranja
• uputiti vas na specijalizirane izvore informacija i druge službe i mreže
• informirati vas i uključili u aktualna događanja vezano uz EU teme.

 

Cilj EDIC Čakovec centra je učiniti informacije o Europskoj uniji lako dostupnima i omogućiti građanima da izraze i razmijene stajališta o svim područjima djelovanja EU, a posebno onima koja utječu na svakodnevni život ljudi.

  
Informirati se možete putem web stranice centra, pratiti rad centra na društvenim mrežama, poslati e-mail, nazvati ili jednostavno doći u EDIC Čakovec.

 

EUROPE DIRECT ČAKOVEC
Adresa: Trg Republike bb, 40 000 Čakovec
Telefon: +385 (0)40 374 016
Fax:+385 (0)40 374 032
E-mail: info@edic-cakovec.eu
Web: edic-cakovec.eu 

 

RADNO VRIJEME:
Pon, Uto, Čet: 12:00-16:00
Sri, Pet: 8:00-12:00

 

Facebook

Twitter


homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content